fb

Bezorgen van bestellingen

Wij bezorgen door geheel Nederland en daarbuiten! Hiervoor werken we samen met verschillende transporteurs in binnen en buitenland.

Uw bestelling kan binnen Nederland tot aan de deur worden geleverd. De transporteur helpt u niet mee om de tegels naar binnen te tillen, houd hier dus rekening mee. Het is vaak wel mogelijk om de pallet een garage in te laten rijden met de palletwagen van de transporteur. Hiervoor moet de weg / stoep / straat goed begaanbaar zijn voor een palletwagen, zonder niveauverschillen.

In de regel informeert de transporteur u via SMS of telefoon, op de afgesproken leverdag, omtrent het tijdstip van levering. Zorgt dat er altijd iemand aanwezig is op de afgesproken leverdag. Indien u niet thuis bent kunnen er extra kosten worden gerekend voor het opnieuw leveren van uw bestelling.

Orders die afgerond zijn dienen binnen een maand opgehaald of bezorgd te worden. Voor orders die langer blijven staan zullen stallingskosten in rekening worden gebracht.

Kosten

De kosten van het transport zijn afhankelijk van het volume en gewicht van uw bestelling.
Een blokpallet met maximaal 28 m2 cementtegels (950 kg) komt uit op ongeveer €75.-
Een kleinere pallet met maximaal 12 m2 cementtegels (400 kg) komt uit op ongeveer €60.-

Wij rekenen ook statiegeld voor de pallets. Grote pallet is €10.- en een kleine pallet is €8.50. Deze kosten krijgt u terug zodra de pallet(s) weer worden ingeleverd in Breda.

Bij uw offerte aanvraag vermelden wij altijd automatisch de verzendkosten.
Ook als u in het buitenland woont dan krijgt u van ons de transportkosten op uw offerte vermeld.

Zelf regelen?
Indien u liever zelf het transport regelt dan is dat mogelijk. Overleg de gewenste pick-up datum met ons en wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling gereed staat. Wij helpen graag met het inladen en beschikken over heftrucks en allerhande transportmateriaal om uw bestelling zo goed mogelijk te versturen.

Belangrijk: Uw bestelling dient geheel te zijn betaald voordat deze ons magazijn mag verlaten. Indien uw bestelling op transport gaat met onze transporteur dient u er tijdig zorg voor te dragen dat de betaling is voldaan. Zonder volledige betaling worden orders niet vrijgegeven.

Samples
Dagelijks versturen wij vele sample bestellingen. Deze worden verstuurd via onze vaste partner DHL.
Samples kunnen op de website worden besteld, de verzendkosten zijn €9.- per pakket (tot 4 sample tegels).

U kunt ook onderhoudsproducten bestellen zoals impregneermiddel of dweilzeep. Deze worden in de regel op de dag van bestellen (voor 16 uur) nog verstuurd via DHL en kunt u dan de volgende dag thuis verwachten. Wij zijn afhankelijk van onze logistieke partners dus kunnen de leverdatum nooit met zekerheid garanderen.

Reclamaties dienen binnen 24 uur te worden doorgegeven. Indien u niet content bent met uw bestelling, de bestelling beschadigd is of er producten ontbreken dan vragen wij u vriendelijk doch dringend om binnen 24 uur contact met ons op te nemen!

Op alle producten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
Heeft u vragen over ons retourbeleid? Neem dan contact met ons op.